search_icon_irandoc
...
َ

بازدید اعضای هیئت علمی و دانشجویان دکترای دانشگاه الزهرا از ایرانداک

جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) و دانشجویان مقطع دکترای دانشگاه از ایرانداک دیدن کردند.

به گزارش «روابط عمومي پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران» اعضای هیئت علمی و دانشجویان دکترای دانشگاه الزهرا (س) از پژوهشگاه بازدید و با فعالیت‌های ایرانداک آشنا شدند.

در نشستی که در تالار گفت‌وگو برگزار شد، نورالله رزمی، مدیر روابط عمومی به معرفی فعالیت‌ها و خدمات ایرانداک پرداخت و ابراهیم معز، مدیر سامانه پیشینه پژوهش، نحوه ثبت‌نام و چگونگی فعالیت آن را معرفی نمود.

در ادامه مهدی محمودیان سامانه‌های ثبت و گنج را معرفی و آئین‌نامه اجرایی «ثبت و اشاعه پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی و صیانت از حقوق پدیدآوران در آنها» را تشریح نمود.

سپس مهندس پارسی در مورد نحوه کار سامانه همانندجو و شیوه عضو شدن دانشگاه‌ها ارائه توضیحاتی را ارائه کرد و پس ‌از آن سامانه‌های ساعت، رصد و نِما به ترتیب توسط احمد گنجی، زهرا خلیلی و بهروز رسولی معرفی شدند.

در پایان این نشست، بازدیدکنندگان ضمن حضور در واحد سازماندهی اطلاعات، با توضیحات زهرا دهسرایی در مورد نمایه‌سازی و چگونگی نمایه‌سازی در ایرانداک آشنا شدند.

گفتنی است، این بازدید در روز دوشنبه 20 دی ماه 1395 صورت پذیرفت.

تاریخ درج خبر : 95/10/26