search_icon_irandoc
...
َ

برترین‌های حوزه پژوهش ایرانداک معرفی شدند

در مراسم افتتاحیه هفته پژوهش در ایرانداک برترین‌های حوزه پژوهش معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» در مراسم افتتاحیه هفته پژوهش در ایرانداک که با حضور رئیس، معاون پژوهش، اعضای هیئت علمی و سایر کارکنان برگزار شد برترین‌های حوزه پژوهش معرفی و تقدیر شدند.

در ابتدای مراسم دکتر بهزاد دوران، معاون پژوهش ایرانداک به ایراد سخنرانی پرداخت و پس از آن برترین‌های حوزه پژوهش، همراهان معاونت پژوهش و برندگان مسابقات تنیس روی میز معرفی و از آنان تقدیر شد.

در بخش برترین‌های حوزه پژوهش دکتر لیلا نامداریان به عنوان استاد برگزیده، منصور شیدایی به عنوان کارشناس پژوهشگر برگزیده، احمد گنجی به عنوان مدرس آموزش، بهروز رسولی به عنوان دانشجو برگزیده و دکتر ملوک السادات بهشتی به عنوان کتابخوان برگزیده معرفی شدند.

هم‌چنین از همراهان معاونت پژوهش همراهان معاونت پژوهش دکتر علیرضا ثقه الاسلامی برای همکاری بی دریغ و صمیمانه به معاونت پژوهش،  دکتر رضا رجبعلی بگلو برای مدیریت زنده، پویا و نوآورانه کتابخانه، دکتر الهام علائی، برای مدیریت شایسته نشست های ژورنال کلاب، مهندس پریسا لامعی، برای راه اندازی آموزش مجازی در ایرانداک و دکتر لیلا نامداریان، برای دبیری نشست های نقد کتاب تقدیر شدند.

گفتنی است، در مسابقات تنیس روی میز در سطح معاونت پژوهش نیز بهروز رسولی، نفر اول و دکتر رضا رجبعلی بگلو، نفر دوم شده بودن که از آنان نیز تجلیل شد.

گفتنی است، این نشست با پرسش و پاسخ میان حاضران و معاون پژوهش ایرانداک به پایان رسید.

این مراسم روز شنبه 20 آذر  1395 از ساعت 10 تا 11 در تالار سخن ایرانداک برگزار شد.

تاریخ درج خبر : 95/09/21