search_icon_irandoc
...
َ

حضور ایرانداک در نشست سراسری معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، ضمن حضور در پنجاهمین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در دانشگاه سیستان و بلوچستان، به معرفی سامانه‌های خود پرداخت.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» دکتر بهزاد دوران، معاون پژوهش ایرانداک در پنجاهمین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری، حضور یافت و در نمایشگاهی جانبی سامانه‌های ایرانداک برای حاضران در این نشست به نمایش درمی‌آید.

مهدی محمودیان، مدیر فراهم‌آوری و ارتباطات در این نشست به معرفی سامانه همانندجو، سامانه ملی ثبت پایان نامه، رساله و پیشنهاده، پیشینه پژوهش و گنج پرداخت.

هم‌چنین، آیین‌نامه «ثبت و اشاعه پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی و صیانت از حقوق پدیدآوران در آنها» در اختیار مدیران و معاونان حاضر در این نشست قرار گرفت.

گفتنی است، این نشست روز چهارشنبه ۲۲ دی‌ماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

تاریخ درج خبر : 95/10/27